søndag 19. juli 2009

Dagen i dag....første dag i Larkolluka :)


I dag søndag er første dag av Larkolluka. Det betyr at det er barnas dag og ungene skal gå i karnevalstog. Og vi gikk i tog......i REGN.....og vi ble våte :/ Ungene hadde kledd seg ut som Spiderman. Det var kult....men de hadde på seg regntøy så det syntes jo ikke. Benjamin ble litt redd for "Karius og Baktus" så det var IKKE gøy å gå i tog og han skulle IKKE på skolen for å bli med på lekene...der var nemlig Karius og Baktus :S Så da dro vi til mamma og pappa istedet....



Lille krølle min <3


Pappa tok et bilde av meg og Marcus....er ikke ofte jeg er avbildet...hihi



Mamma og pappa er hundepasser om dagen....Nydelige Jesper. Er sikker på at han er verdens snilleste hund.

Benjamin har fått sommersveis igjen :) Ble sååååå fiiiiin med kortkort hår <3>Benjamin koser seg hjemme hos mamma og pappa.


I kveld var vi på Rekeaften på Tollerstranda i Larkollen. Det var deilig temperatur og faktisk litt sol innimellom :) Marcus fikk smake på "voksenbrus" (Fanta) og det er stas :)


Benjamin er meget opptatt av å ta bilde av alt og alle ;) Han har fått seg et engangskamera så det er ingenting som ikke blir tatt bilder av.
Så her sitter vi og koser oss... Mamma, pappa, Benjamin og Marcus.Det ble riktig så folksomt på Tollerstranda etterhvert. :D




Utsikten fra der vi satt....Larkollen er et flott sted <3>











1 kommentar:

  1. Først: Grattis med blogg. =)
    Fine bilder... Ser dere har kost dere i dag...
    Marcus blir så lik på deg! Fine begge to! Klem, Christine.

    SvarSlett